8 Aralık 2011 Perşembe

COCO-COLA PEPSİ FARKI

Coco cola,koladır pepsi de başka bir şeydir.Coco cola reklamında film oynatır,pepsi reklamında Seda Sayanı oynatır.Pepsi çok şekerli,coco-cola ise daha gazlı olmak sureti ile birbirlerinden ayrılırlar.Coco-cola Rock'n Coke düzenlerken pepsi de hepsi'ye turne düzenler.Kendine tek rakip olarak ''su''yu gören alkolsüz içeceklerin tanrısı..İçine bir adet mentos şeker atıldığında patladığı tarafımdan test edilip onaylanmıştır.Bir şekere bunu yapan insan bedenine neler neler yapar sorusunu sordurur.Hakkında çıkan efsanelerin hemen hemen hiçbiri doğru değildir.Çamaşır suyu gibi temizlemez,motor yağını ancak suyun temizleyebildiği kadar temizler.Hayatın ilüzyondan ibaret olduğunun açık kanıtı.Soğutunca mükemmelmiş gibi olan tadı sıcakken çamur gibi oluyor,bir gramda sağlığa faydası yok,ama insanlar faydalı şeylerden daha çok rağbet ediyor...E ne diyelim..PepSSSSSiii yaşatır seni..PepSSSSiii 

12 yorum:

  1. ikisinin de ortak özelliği, içtikten sonra (toplum içindeysen) karizmayı çizdirme ihtimali... :)) (Recep İvedik olup çıkabilirsin bir anda)

    YanıtlaSil
  2. güzel yaziydi,sagliga zararli oldugunu bi kere daha hatirlattigin icin tesekkürler.. :)

    YanıtlaSil
  3. Rica ederim..=)) Teşekürler yorumun için can

    YanıtlaSil
  4. Düşündüğünün tam aksine pepsi daha asitlidir hatta asit halini cola'ya göre daha iyi korur.

    Aynı gün açılmış kola ve pepsi ertesi gün test edildiğinde cola şekerli su olmuşken, pepsi kendinden çokta birşey kaybetmemiştir.

    YanıtlaSil
  5. ödülünüz var blogumda, soğutmadan geliniz :)

    YanıtlaSil
  6. üç ünsüz içinde iki ünlü arkadaşım..=))Bloggerda yeni olduğum için Ben anlayamadım ne ödülü olduğunu :)

    YanıtlaSil
  7. Ben cocuklugumda bile nefret ederdim ikisinden de hiç içemedim sevemedim, bazen et yemekleri ile asitli bişi içmek gerekiyor o zaman içiyorum ama markası farketmiyor benim için ikiside bir , gereksiz maddeler.. ElifGKduman

    YanıtlaSil
  8. mimledim seni, benim sayfama gel oku, beğenirsen sen de yaz lütfen :)

    YanıtlaSil
  9. İsterse içinde böcek olsun isterse başka şey, Coco Cola'nın tadı hiçbir şeyde yok içerim arkadaş! :)

    YanıtlaSil
  10. Hoşgeldinm ayşa arkadaş =)) iç valla kim tutar seni..

    YanıtlaSil
  11. coca cola benımde tercıhım,pepsinin gazı yokmus sankı gıbı bı tuhaf.Bıde Le Cola ve Cola Turka var onlarla ılgılı de bı yazı beklıyorum :))

    YanıtlaSil