28 Kasım 2011 Pazartesi

TEMİZLİK OLDUĞU GÜN EVDE OLAN EŞLER ÇOCUKLAR KAÇIN!!

  Ulan bir hafta sonumuz var,uzatalım ayaklarımızı,hem dinlenelim hem keyif çatalım diye düşünürsünüz.Kahvaltıyı yapar,köşenize geçersiniz keyifle.Ama kaderin sizin için ördüğü ağlardan da habersizsinizdir.Öbür odadan çığlıklar atmakta olan elektrikli süpürgenin sesini duyana kadar.Süpürge sanki dile gelmiş bağırıyordur.''kaç kurtar kendini''diye..Bir eşin ya da annenin temizlik esnasında evdeki kirden daha çok nefret ettiği,günahını dahi vermeyeceği bir şey varsa o da evde kendisinden başka bulunan diğer canlılardır.Anne ya da eş evde temizlik yaparken evde soluk alan başka birini istemez.Sevgi ve şefkat dolu olan anne canavara dönüşür,baba ardına bile bakmadan evden kaçar.Olan da gariban çocuklara olur bunalıma girme sebebidir.
    Azimli olun anneyle,eşinizle mücadele edin! Yaşasın pis çocukların,kocaların onursuz direnişi..

5 yorum:

  1. biz o sorunu çözdük. elektrik süpürgesini ben kullanıyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. evet ben cok sınırlı olurum ayagıma tkılan her şeyden,sorulan sorulardan:)

    YanıtlaSil
  3. bence bosverın temızlıgı falan evde bırıktırın , ben beledıyeye haber verırım senede bır ugrarlar sıze :) gıt bak butun dertler :)

    YanıtlaSil
  4. serhat beyin fikrine katılıyorum..=))))

    YanıtlaSil
  5. hahahaaa biz çözdük olayı hep beraber yapıyoruz temizliği..işte bu yüzden ne zaman temizlik yapacak olsam"ev çok temiz gülümm neyi var ki" deyip kaçmaya çalışır kocam ama yemezler..:)))

    YanıtlaSil