26 Kasım 2011 Cumartesi

SÜREKLİ SAÇLARIYLA OYNAYAN KADINLAR

  Parmaklarıyla sokar saçlarına, eliyle lüle lüle yapar,karıştırır da karıştırır uçlarını çeker,bazen alır saçının bir kaç telinin ucunu ağzına sokar,parmaklarının arasına alır aşağı yukarı doğru çeker,arkadan, önden,sağdan,soldan düzeltilir de düzeltilir,eli hiç inmez saçlarından.(bkz:Esra-ceyda kardeşler)Bu tip kadınların saçı çabuk yağlanır.Üstelik karşınızda sürekli bunu yapan biri varsa oldukca sinir bozar..Belki de uzatırken çok çile çekmiştir seviyordur saçlarını.Sorunlu kadınlar saçlarına güvensiz olan kadındır.muhtemelen bunlar 'fönsüz çıkmam abi! diyenlerden dir.Vakti bol kadınlar sözüm size..!! 37 yaşına geldiğinizde,fön çekmek için saçınız olmayacak..Nerden mi biliyorum?..Çünkü SAÇIYLA SÜREKLİ OYNAYAN 3 SENE ÖNCE Kİ O KADIN BENİM.....(Esra -Ceyda )kardeşler bahane...

4 yorum:

  1. başını sağa sola çevirerek saçlarını savuran kadınlar da var. hatta bir kaç kere gözüme gözüme girdi o saçlar:)Güzel yazı tebrikler:)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler arkadaşım..=)) AMMAN GÖZLERE DİKKAT!!!

    YanıtlaSil
  3. yok yok o kadar degil ama canimi sIkan birseyler oldugunda ister istemez elim basima gidiyor bunuda yenilerde fark ettim ama normalde saclarimla oynayan biri degilim :)
    sevgilerimle Hatice

    YanıtlaSil
  4. kahkul adı altında gözlük gibi gözünün önünden saçını kaldırmayanlara ne demeli:)

    YanıtlaSil