13 Kasım 2011 Pazar

pardon BAKAR MISINIZ ? (iLK denemem de..


.


      Baktımda ne oldu demeyin,beklentiniz nedir bilmiyorum ki,... Ne istersiniz ? Neden hoşlanırsınız ? Sizi tanımıyorum ki.... Aşıkmısınız ?  Aldatıldınız mı ? Hayal kırıklığınız mı var kalbinizde ? Belki hüzün denizin de,belki de neş'e denizinde kulaç  atıyorsunuz ..Eğer yüz üstü yüzüyorsanız,hayatın zorluklarına gögüs germeyen yapınız vardır.Kafanızı suya gömüp,hiçbir şey görmeden yüzmektesiniz..Sırt üstü yüzenin hiçbir şey umurumda değil,göğsümü gere gere esneye esneye yüzerim arkadaş diyenlerden olabilirsiniz..Kimileri senkronize yüzmeyi tercih eder bunlar ne etliye ne tuzluya karışırlar.Birde köpekleme yüzenler vardır.ona buna havlayıp,sinir içinde geçer ömürleri..Daha bir sürü yüzme şekilleri var tabi.Ama benim nacizane tavsiyem,yaşadığınız zorluklar her ne olursa olsun.Siz Hayat denizinde her daim.. Su Balesi yapın.evet ! evet .!..Su Balesi yanlış duymadınız..Biliyorum hayat denizinde bunu anlamayıp,farklı yapanlar var. .Su Horonu,Su Halayı şeklinde yapanlar,bunlar ayaklarının üstünde tek başına duramayanlardır.Desteksiz olmaz...Siz sadece Su Balesi yapın tek başınıza..''ÇIRPINDIĞINIZ HAYAT DENİZİNE İNAT KARADA DENİZDE SU BALESİ  BİR NEFESTE HER YERDE''.....

3 yorum:

  1. çok güzel...yorumlarınız renkli ve kendi adıma söyleyeyim çok okunası..:) izleyici panelimde sizi görünce sayfanıza ulaştım iyi ki geldiniz...iyi ki döndüm...:)blogunuz çok hoş...kasmıyorsunuz...artık sıkı bir izleyicinizim..sevgiler..
    naçizane bir tavsiyem olacak yorum ayarlarından kelime doğrulamayı kaldırırsanız yorumlarımızı rahatlıkla bırakabiliriz:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler tavsiyelere her zaman açığımdır..=)) bende bol bol yemek ve atıştırmalıklar yapıcam sayenizde..Yazma değilde yemek blogu daha zor kolay gelsin =)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil